Natiunea MMA

UFC 200 isi pierde Main Eventul; Jon Jones are din nou probleme
07/07/2016UFC 200 parea aproape prea frumos ca sa fie adevarat. Si din pacate s-a dovedit ca exact asa si e.

Main Eventul galei programate pe 9 iulie, o confruntare in limitele categoriei semi-grele intre Daniel Cormier, si singurul om care a reusit sa il invinga pana acum in cariera profesionista de MMA, Jon Jones, a fost anulata cu doar trei zile inainte de a avea loc. Motivul este testul anti-doping administrat in afara competitiei pe 16 iunie si picat de catre Jones.

Ca urmare, Co-Main Eventul serii, lupta de revenire in UFC a lui Brick Lesnar care va lupta cu legendarul Mark Hunt a devenit noul cap de afis.

Presedintele UFC, Dana White, a facut public acest anunta aseara tarziu. In acest moment e neclar pentru ce substanta interzisa a testat pozitiv Jones. White a mai spus ca organizatia incearca sa ii gaseasca un nou oponent lui Cormier, in ciuda perioadei foarte scurte.

"S-au intamplat si lucruri mai ciudate" a spus Dana in conferinta de presat tinuta aseara tarziu.

Vestea vine dupa o perioada indelungata de framantari in viata sociala a lui Jones care si-au pus un mare impact pe cariera sa sportiva. Jones a testat pozitiv pentru cocaina dupa victoria in fata lui Cormiera de la UFC 185, un fapt care nu a dus, in mod surpinzator, la retragerea centurii de catre UFC. In aprilie 2015 el a fost arestat pentru ca a fugit de la locul accidentului auto in care a lovit o femeie gravida. Ca urmare a acestui incident Ultimate Fighting Championship a decis ca nu il mai poate avea drept campion al semi-greilor si i-a retras titlul.

Jones a revenit in lupta la UFC 197 in 23 aprilie anul aceasta, cand a castigat la decizie lupta cu Ovince St Preux si a cucerit tiitlul interim al categoriei.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA