Natiunea MMA

UFC 196 are un nou Main Event - Conor McGregor lupta la semi-mijlocie
24/02/2016Conor McGregor ramane principala atractie a UFC 196, chiar daca de data asta in compania altui oponent.

Adversarul sau initial, Rafael Dos Anjos a fost nevoit sa se retraga din Main Event datorita unei fracturi suferite la un picior. Pentru ca UFC 196 are loc pe 5 martie in Las Vegas, UFC a fost nevoit sa caute o solutie de compromis pentru a ii gasi lui Conor un adversar.

Aseara tarziu, presedintele Dana White a anuntat ca McGregor va intra in Octogon impotriva lui Nate Diaz, fratele mai putin flamboiant si poate mai muncitor al talentatului Nick Diaz.

Tot datorita timpului foarte scurt pana la momentul galei, Conor nu va mai concura la categoria usoara unde incerca sa ii ia titlul lui Rafael, ci la divizia semi-mijlocie.

"Am considerat ca asta ar fi cea mai interesanta lupta" a spus White. "Multa lume vrea sa lupte cu Conor McGregor, dar Diaz a vrut lupta aceasta. Am simtit ca aceasta e lupta care trebuie sa o organiam, pe care si-o doresc fanii."

Detinatorul centurii categoriei pana a UFC, Conor va lupta pentru prima data in Octogon la semi-mijlocie. "The Notorious" va intra in cusca pe 5 martie cu un palmares de 15 victorii consecutive la activ, inclusiv un spectaculos KO reusit in fata fostului detinator al centurii, Jose Aldo in luna Decembrie.

Diaz a avut parte de putine lupte in ultimul timp, luptand doar de trei ori in ultimii doi ani. Ultima sa aparitie in cusca a fost in luna decembrie cand a trecut la puncte de Michael Johnson.

In aceeasi gala, Holly Holms isi va apara centura categoriei cocos in fata lui Meisha Tate.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA