Natiunea MMA

UFC 195 primeste un co-Main Event foarte interesant
23/10/2015Cu putin timp in urma, cea mai mare organizatie de MMA din lume a anuntat oficial confruntarea care va primi pozitia de co-Main Event pe fight-cardul galei UFC 195.

Veteranul Andrei Arlovski, fost detinator al centurii greilor, si unul dintre cei mai talentati tineri luptatori Stipe Miocic se vor infrunta in Octogon pe 2 ianuarie la MGM Grand Garden in Las Vegas, Nevada. Va fi o lupta cu implicatii importante pentru divizia grea.

Arlovski pare sa aiba o revenire spectaculoasa, depasindu-si toti ultimii sase oponenti pe care i-a primit. Ultima sa reusita este o decizie in fata unui alt nume mare, Frank Mir la UFC 191. O reusita spectaculosa in fata lui Miocic l-a putea pune din nou pe unul dintre locurile eligibile de pretendent la titlu.

Miocic trebuia sa lupte cu Ben Rothwell in aceasta sambata la UFC Fight Night 76, dar a fost nevoit sa se retraga din cauza unei accidentari. Si el are o serie buna de victorii, cu patru reusite in ultimele cinci lupte. Mai important este faptul ca in ultima sa prezenta din cusca l-a facut TKO pe unul dintre luptatorii despre care se spunea ca nu poate fi invins cu lovituri, legendarul Mark Hunt.

In luna iunie, Miocic declara public ca merita o sansa la titlu mai mult decat Arlovski. Se pare ca vom afla in curand daca avea dreptate.

Pe fight-cardul UFC 195 a fost deja confirmata, ca Main Event, confruntarea pentru titlu dintre Robbie Lawler, actualul campion, si fostul campion interim Carlos Condit.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA