Natiunea MMA

UFC 153, inca o gala cu mari probleme; veteranii Anderson Silva si Rodrigo Nogueira sar in ajutor
13/09/2012

Dupa ce a fost nevoit sa anuleze gala cu numarul 151, pentru prima data de cand a preluat conducerea celei mai mari organizatii de MMA din lume, Dana White nu putea sa inchida capitolul UFC 153, chiar daca co-Main Eventul si Main Eventul au fost anulate in aceeasi zi.

Jose Aldo trebuia sa isi puna la bataie titlul de la categoria pana in fata lui Frankie Edgar, in timp ce Quinton Jackson urma sa lupte pentru ultima data in Octogon impotriva lui Glover Teixeira.

Asta a fost insa inainte ca Aldo sa se accidenteze la picior in urma unui incident rutier cu motocicleta pe care o conducea, iar Jackson sa sufere si el o accidentare care sa il impiedice sa lupte.

La doar o zi diferenta de acest moment nefast, masinaria UFC a schimbat viteza si a organizat trei noi lupte interesante care sa ia locul celor pierdute.

Regele categoriei mijlocii, Anderson Silva, nu a reactionat suficient de repede pentru a salva UFC 151, dar la UFC 153 el s-a ridicat la nivelul asteptarilor si s-a angajat sa o salveze pe aceasta din urma, care va avea loc tot in tara sa natala Brazilia.

Frankie Edgar va fi scos de pe fight-card, iar Silva il va intalni pe Stephan Bonnar in noul Main Event al galei.

Glover Teixeira ramane pe tabelul principal, si il va intalni acum pe Fabio Maldonado.

O lupta complet noua, care sa sustina main eventurile, intre Antonio Rodrigo Noguiera si Dave Herman a fost de asemenea organizata, ducand astfel tabelul principal la sase lupte pentru UFC 153.

Gala cu numarul 153 din istoria promotiei americane are loc pe 13 octombrie, la HSBC Arena in Rio de Janeiro, Brazilia.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA