Natiunea MMA

UFC 151 a fost anulat; Jon Jones primeste un nou adversar pentru gala cu numarul 152
24/08/2012

Gala cu numarul 151 din istoria UFC a ajuns deja o fila de poveste, inca inainte de a deveni...realitate. Presedintele organizatiei americane declarat public ieri seara ca evenimentul nu va mai avea loc, datorita problemelor medicale (la ligamentele incrucisate) care au aparut in tabara lui Dan Henderson. Acesta urma sa lupte cu Jon Jones pentru titlul categoriei semi-grele, in Main Eventul serii.

White a mai spus ca lui Jones i sa oferit o lupta cu Chael Sonnes, dar el a refuzat.

"Dan Henderson are o ruptura partiala la ligamentele incrucisate, si nu a putut sa mai continue. A incercat sa se antreneze si sa se pregateasca pentru lupta, dar doctorii nu i-au permis sa ajunga la lupta. Pentru prima data in 11 ani, trebuie sa anulam un eveniment." a spus Dana White. "Chael Sonnen a acceptat lupta, si isi dorea foarte mult sa intre in cusca cu campionul. Dar singurul lucru la care nu ma asteptam s-a intamplat. Jones a spus ca nu vrea sa lupte cu Sonnen dupa ce a aflat atat de tarziu despre lupta."

Urmatoarea optiune pentru Jones a fost o confruntare cu Lyoto Machida, pe 22 septembrie, in gala care trebuia sa fie UFC 152, care ar fi urmat sa fie cunoscuta ca UFC 151.

La scurt timp dupa anuntarea acestei vesti insa, tabara lui Lyoto Machida a anuntat ca si ei au refuzat oferta UFC, din exact acelasi motiv pentru care Jon Jones l-a refuzat pe Sonnen.

Cu toate astea, organizatia americana nu a ramas fara Main Event pentru gala din 22 septembrie. Fostul detinator al titlului categoriei semi-grele, Vitor Befort, a acceptat sa intre in cusca impotriva actualului campion in gala din Toronto.

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA