Natiunea MMA

UFC 146: Frank Mir e gata sa ii ia locul lui Alistair Overeem in lupta cu Juior dos Santos
05/04/2012

Dupa ce vestea testului anti-doping picat (nivel anormal de ridicat al testosteronului) de Alistair Overeem a facut inconjurul lumii, au aparut deja o serie de ramificatii ale acestei situatii.

Cel mai important lucru este ce se va intampla cu lupta pentru titlul categoriei grele a UFC . Principalul candidat pentru aceasta pozitie? Frank Mir, aflat acum intr-o serie de trei victorii consecutive, si care vine dupa o reusita foarte importanta in fata lui Big Nog la UFC 140.

Un luptator foarte deschis cu presa, Mir a facut deja o declaratie publica in acest sens.

"As fi foarte bucuros daca mi s-ar da sansa de a lupta pentru titlul categoriei grele la UFC 146, daca raportul facut public azi despre Proba A picata de Alistair Overeem se dovedeste real. Sunt norocos sa lupt in UFC de mai bine de 10 ani, si e un vis al meu sa devin primul luptator care cucereste titlul greilor de trei ori."

Chiar daca Mir vs Dos Santos nu are acelasi apel pentru iubitorii MMA-ului din intreaga lume, drumul de revenire al lui Frank in topul celor mai buni grei din UFC este unul demn de urmarit, si ar fi foarte interesant sa il vedem cum se descurca in fata campionului. Mai ales avand in vedere ca Cigano dos Santos nu a fost testat inca cu adevarat impotriva unui specialist in submisie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA