Natiunea MMA

UFC 145 stabilit pentru 24 Martie cu Ben Rothwell vs. Brendan Scahub
28/12/2011

Revenirea UFC-ului īn Canada este acum oficiala pentru 24 martie, și doi grei se vor ciocni pe card.

Oficialii UFC au anunțat că Ben Rothwell (31-8 MMA, 1-2 UFC) și Brendan Scahub (8-2 MMA, 4-2 UFC) au ajuns la un acord verbal să se īntālnească la UFC 145, care are loc īn Montreal.

Rothwell luptă pentru prima dată după īnfrāngerea de la UFC 135 cu Mark Hunt, īn septembrie 2011.Īnfrāngerea a venit după o perioada de repaus de 15 luni impusă de o accidentare la genunchi. Accidentările au fost destul de stresante pentru "Big Ben", care a luptat doar de trei ori sub stindardul UFC, īn ciuda celor 26 luni de cānd este sub contractul lor.

Īntre timp, Schaub īncearcă să īși revină de la uimitoarea īnfrāngere de la UFC 134 cu Antonio Rodrigo Nogueira. Un finalist la "Ultimate Fighter 10," Schaub a reușit patru victorii consecutive peste Mirko "Cro Cop" Filipovic, Gabriel Gonzaga, Chris Tuchscherer și Gormley Chase īnainte de această īnfrāngere.

Capul de afiș pentru UFC 145 nu a fost īncă anunțat. Rothwell vs Schaub se alătură luptelor deja anunțate pe card Travis Browne vs Chad Griggs și Che Mills vs Rory MacDonald.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA