Natiunea MMA

UFC 143: Mike Pierce ii ia locul lui Carlos Condit in lupta cu Josh Koscheck pe 4 februarie
09/12/2011

Nu poti sa stii niciodata cand iti apare o oportunitate in fata.

Discipolul lui Chael Sonnen, Mike Pierce, a fost vazut recent trecand relativ usor de Paul Bradley intr-o lupta foarte interesanta de trei runde. Acum, sportivul a primit sansa de a ii lua locul lui Carlod Condit in confruntarea cu Josh Koscheck la UFC 143 din 4 februarie in Las Vegas, Nevada.

Mike a fost cel care a facut publica aceasta stire, pe contul sau de Twitter.

"E sigur acum! Koscheck a incercat sa se fereasca de asta, dar pe 4 februarie e al meu" a scrie el.

Pierce a facut valuri pentru prima data in UFC atunci cand i-a adus probabil cea mai grea lupta eternului pretendent la titlul categoriei semi-mijlocii, Jon Fitch. Mike a fost unul dintre putinii luptatori care au pierdut atunci cu 29-28 in fata lui Fitch, dupa ce marea majoritate a oponentilor acestuia se inclinau cu un mult mai categoric 30-27.

Koscheck trebuia sa lupte cu Carlos Condit la UFC 143, dar in urma accidentarii lui St Pierre, acesta din urma a primit sansa de a lupta cu Nick Diaz pentru titlul interim al categoriei semi-mijlocii. S-a pus chiar problema retragerii lui Josh de pe fight-cardul din 4 februarie, dar se pare ca in cele din urma UFC i-a gasit un alt adversar.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA