Natiunea MMA

UFC 140 are loc pe 10 decembrie in Toronto, Canada
20/05/2011

Cu toate că Toronto deține acum recordul pentru cel mai numeros public din America de Nord pentru gale de MMA, Montreal rămâne un focar al acestui sport.

Conform celor spuse de către Tom Wright, directorul de operațiuni al UFC Canada, până la sfârşitul anului, al doilea oraș ca mărime din Canada va găzdui probabil un alt eveniment UFC .

În ediția de miercuri a emisiunii "Ringside Report Radio" din Montreal, Wright a spus ca încearcă sa se întoarcă pe 10 decembrie la sala cu 23.000 de locuri, Bell Centre.

"Cel mai probabil vom fi din nou la Montreal pe 10 decembrie",a spus Wright. "Ar fi [UFC] 140."

Înainte de UFC 129 care a avut loc în aprilie şi care a atras 55.000 de fani la Toronto Rogers Centre, cele mai mari trei audiente au fost toate în Montreal, cu peste 21.000 de fani la Bell Centre cu trei ocazii diferite.

Cea mai recentă gală de la Bell Centre a avut loc pe 11 decembrie 2010, atunci când Georges St-Pierre l-a învins pe Josh Koscheck la "UFC 124: St-Pierre vs Koscheck II".

UFC 140 va marca a cincea vizită în Montreal, în ultimii patru ani. Wright a avut grijă să avertizeze fanii canadieni că nu a fost semnat nimic încă.

"[10 decembrie] este una dintre datele la care ne-am gandit", a spus Wright. "Nu am făcut nicio decizie finală, dar am fost la Montreal cu privire la acest weekend - am fost acolo în 2009 şi 2010, şi este cu siguranță un candidat puternic pentru 2011.

Nu am făcut nicio decizie finală. Există o mulțime de locuri diferite pe care le analizăm, nu numai în Canada, ci și în America de Nord, dar avem foarte mulţi fani în Quebec, și Bell Centre este una dintre cele mai bune locații din America de Nord pentru a organiza un eveniment. "

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA