Natiunea MMA

UFC 137: St-Pierre vs. Diaz va avea loc pe 29 Octombrie īn Las Vegas
23/06/2011

 
Cum era de așteptat, UFC plănuiește sa tina un eveniment pe 29 octombrie la Las Vegas, care va servi ca "UFC 137: St-Pierre vs Diaz".

Cea mai mare promoție de arte martiale mixte din lume a aplicat īn mod oficial la Comisia Atletica de Stat din Nevada pentru permisiunea de a ține o gala la data respectivă, la Mandalay Bay Events Center din Las Vegas.

Ca preşedinte UFC, Dana White a anunțat recent ca main event-ul de la gala UFC 137 va fi lupta dintre Campionul UFC la Semi Mijlocie Georges St-Pierre (22-2 MMA, UFC 16-2) īmpotriva Campionului din Strikeforce, Nick Diaz (25-7 MMA, 6-4 UFC).

Cei doi se vor lupta doar pentru centura din UFC. Diaz va lăsa vacant titlul deținut in Strikeforce, ca parte a trecerii īn UFC (deși el va menține opțiunea de de a reveni īn Strikeforce dacă nu cāștigă titlul UFC) .

Comisia Atletica de Stat din Nevada va vota pentru aprobarea cererii de eveniment la următoarea sa reuniune lunară, care are loc pe data de 27 iunie. Procesul este considerat o simpla formalitate pentru UFC, care organizează frecvent evenimente īn Orașul Păcatelor.

UFC 137 va fi al 21-lea eveniment UFC care va avea loc la Mandalay Bay Events Center, o sala de 11.000 de locuri situata īn Las Vegas. Va fi al doilea eveniment din acest loc desfășurat īn 2011; UFC 126 a avut loc tot aici īn februarie.

St-Pierre intra īn UFC 137 cu o serie de 9 victorii, și a pierdut doar o lupta, īn aprilie 2007 cu Matt Serra, īn ultimile sale 16 meciuri. A curățat divizia Semi Mijlocie si a fost vizat pentru un potențial superfight cu Campionul la Mijlocie Anderson Silva īnainte ca oficialii sa-si īndrepte atenția către Diaz.

Īntre timp, Diaz luptă pentru prima dată īn octogon din 2006. De atunci Diaz are un palmares de 11-1, ce include o serie curenta de 10 victorii. Ca și St-Pierre, Diaz a rămas cu puține provocări īn Strikeforce.
 magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA