Natiunea MMA

UFC 135: Ben Rothwell vs Mark Hunt si Kid Yamamoto vs Damacio Page
15/06/2011

Doua noi lupte au fost anuntate pentru UFC 135, in care protagonistii vor fi luptatori de la capete diferite ale spectrului de greutate.

In partea superioara, Ben Rothwell si Mark Hunt se vor intalni intr-o lupta la categoria grea. In partea mai usoara, luptatorii pana Noricum Kid Yamamoto si Domacio Page vor fi de asemenea pusi fata in fata.

UFC a anuntat deja oficial Yamamoto vs Page, iar MMAjunkie.com a raportat perechea Rothwell vs Hunt, iar FIghters Only a confirmato din surse independente.

Rothwell a luptat ultima data in 2010, cand a castigat o decizie in fata lui Gilbert Yvel la UFC 115, dar si-a accidentat destul de serios ligamentele genunchiului in acest proces. El are un palmares 1-1 in UFC, dupa ce a fost invins de catre Cain Velasquez in debutul sau pentru promotia americana.

Hunt, fost campion al K-1 Grand Prix, are si el 1-1 in UFC si vine dupa victoria in fata protejatului lui Brock Lesnar, Chris Tuscherer in luna februarie. Victoria i-a adus si bonusul pentru KO-ul serii.

Kid Yamamoto a fost un luptator important in zilele de glorie ale MMA-ului japonez, dar de atunci a reusit un palmares negativ de 1-3 in acest an si va incerca cu siguranta sa isi relanseze cariera in America.

Page are 2-2 in ultimele lupte, cu doua infrangeri consecutive in ultimele aparitii. O alta nereusita in fata lui Yamamoto ar conduce cu siguranta la incheierea contractului sau actual cu UFC si l-ar trimite inapoi in ligile regionale.

UFC 135 va aduce de asemenea o lupta la categoria semi-mijlocie intre Matt Hughes si Diego Sanchez, si este de asteptat sa ii vedem la lucru si pe semi-greii Jon Jones si Quinton Jackson, intr-o lupta pentru titlul categoriei.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA