Natiunea MMA

UFC 125-Frankie Edgar isi apara titlul in fata lui Gray Maynard pe 1 Ianuarie in Las Vegas
30/09/2010

James Kimball-www.mmamania.com


Stiam ca va avea loc.Acum stim si data.

Un al doilea meci Frankie Edgar vs Gray Maynard va avea loc la UFC 125 pe 1 ianuarie la MGM Grand Garden Arena in Las Vegas,Nevada.Si de data asta este un meci pentru centura.

Edgar vine in urma unui meci in care a socat lumea,din nou, invingandu-l pe BJ Penn pentru a doua oara anul acesta, la UFC 118, luna trecuta,si consolidandu-si titulatura de campion UFC al categoriei usoare.
Originar din New Jersey, el are doar o infrangere la activ,intamplator sau nu,in fata noului challenger la centura categoriei usoare,Gray Maynard.

"The Bully" si-a castigat dreptul de a lupta pentru centura in aceeasi noapte in care Frankie l-a dominat pe "The Prodigy" la UFC 118, in urma victoriei impotriva lui Kenny Florian.

In momentul de fata Maynard are un palmares de 10-0.Cu o victorie printr-o decizie unanima in fata campionului en-titre la UFC Fight Night 13 in 2008,Gray va lupta cu un surplus de incredere in meciul din ziua de Anul Nou.

Va avea Maynard  ac de cojocul lui Frankie inca o data?

MMAmania.com va va tine la curent cu fight card-ul galei UFC 125.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA