Natiunea MMA

UFC 122, in Germania - bonusuri frumoase pentru luptatori, dar venituri mici din bilete
16/11/2010

www.fightersonlymagazine.co.uk

Denis Siver, Pascal Krauss, Mark Scanlon si Karlos Vemola au fost castigatorii bonusului speciale la UFC 122, care a avut loc sambata seara in Oberausen, Germania.

Siver a castigat premiul special pentru Submisia Serii, reusita in fata lui Andre Winner. El a trebuit sa reziste cateva minute sub o puternica presiune a adversarului, dar a reusit o lovitura de stanga pe contra, care l-a pus la podea pe Winner si i-a permis sa inchida un rear naked choke care a pus capat luptei.

Pascal Kraus si Mark Scanlon au castigat premiul pentru Lupta Serii, in urma razboiului pe care l-au purtat vreme de trei runde. Amandoi isi faceau debutul in UFC si erau neinvinsi in palmaresul profesionist de MMA. Krauss a castigat decizia unanima a arbitrilor, in principal datorita superioritatii pe care a demonstrato la sol.

Vemola l-a oprit pe Seth Petruzelli cu un baraj de lovituri de ground-n-pound, care i-au adus prima sa victorie in UFC, si prima la categoria semi-grea.

Toate bonusurile au avut aceeasi valoare, de 60.000$.

Pe de alta parte veniturile pe care UFC 122 le-a adus din vanzarea biletelor au fost destul de reduse, cu un total de aproximativ 600.000 $, din cele 8421 de tichete vandute. Daca la acestea adaugam faptul ca showul nu a fost transmis in SUA pe Pay-per-view din cauza diferentei de fus orara, e usor de inteles ca aceasta miscare a promotiei americane, de a aduce inca o gala in Germania, e mai mult una politica, de viitor, decat o decizie buna de afaceri.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA