Natiunea MMA

UFC 120-Maldonado va lupta in locul lui Blackledge
29/09/2010

Mike Whitman-www.sherdog.com


UFC l-a contractat pe luptatorul brazilian al categoriei semigrea,Fabio Maldonado sa lupte cu James McSweeney in cadrul galei UFC 120 pe 16 octombrie la O2 Arena in Londra.

Maldonado va lupta in locul compatriotului sau Tom Blackledge,motivul retragerii acestuia nefiind inca cunoscut.

Membru al echipei Nogueira,Maldonado(17-3) vine in urma unui sir de 10 victorii consecutive.Din cele 17 victorii ale lui Maldonado,14 au fost prin KO,in timp ce el nu a fost facut KO niciodata.Maldonado,in varsta de 30 ani,participa de asemenea in competitiile de box profesionist,avand in palmares 22 victorii si nici o infrangere si casting 21 dintre acestea prin KO.Desi de obicei brazilianul se antreneaza la gym-ul lui Nogueira in Rio de Janeiro,in ultima perioada el s-a antrenat cu Thiago Tavares in Florianopolis,Brazilia.

McSweeney(4-5),membru al sezonului 10 din "The Ultimate Fighter",l-a inlocuit la randul sau pe oponentul initial al lui Blackledge,James Te-Huna,care a fost fortat sa se retraga in urma unei accidentari.Luptator al Jackson Mixed Martial Arts,acesta are un palmares de 1-1 in UFC.Desi lupta,de obicei, in cadrul categoriei grea,McSweeney coboara la categoria semigrea pentru gala din Londra.

Main event-ul acestei gale va fi infruntarea dintre luptatorul britanic al categoriei mijlocie,Michael Bisping si veteranul K-1 si DREAM,japonezul Yoshihiro Akyyama.


magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA