Natiunea MMA

UFC 119-Bonusuri in valoare de $350.000
27/09/2010

Brendan Colan-www.fiveouncesofpain.com

Cinci dintre luptatorii UFC 119 Indianapolis au primit cate un bonus aditional in valoare de $70.000 pentru performantele lor in cadrul acestei gale.Un fapt destul de interesant:Frank Mir nu a fost unul dintre ei.Desi fostul campion UFC al categoriei grea a reusit singurul Knockout al serii,acesta nu a primit un bonus pentru reusita sa impotriva lui Mirko CroCop Filipovic.

Nu a fost data o explicatie oficiala pentru acest lucru,dar se pare ca cei din conducerea UFC au fost nemultumiti de felul cum a evoluat meciul pana in momentul Knockout-ului.

Bonusurile au fost anuntate in conferinta de presa de la sfarsitul galei.

In timp ce nu s-a acordat bonus pentru"Knockout-ul serii",au fost acordate doua bonusuri pentru
"Meciul serii".Cei patru luptatori care au beneficiat de acest bonus sunt:Evan Dunham care a luptat impotriva lui Sean Sherk  si Matt Mitrione care a luptat cu Joey Beltran.

Ultimul bonus , pentru "Strangularea serii", i-a fost acordat lui CB Dollaway pentru strangularea ghilotina cu care si-a invins oponentul,Joe  Doerksen,un bun cunoscator al acestei tehnici.
Acest rezultat marcheaza cea de-a treia victorie consecutiva pentru Dollaway,in timp ce Doerksen nu a reusit sa castige cel de-al saptelea meci consecutiv,fiind invins pentru prima data prin strangulare din octombrie 2005.


magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA