Natiunea MMA

Tyson Griffin si “JZ”Cavalcante, la categoria usoara, pe fight-cardul WSOF 4.
12/06/2013
Tyson Griffin si Gesias Cavalcante au fost de acord sa se confrunte in cadrul World Series of Fighting 4 din 10 August.

Oficialii WSOF au confirmat prin intermediul Sherdog.com viitoarea confruntare, chiar daca inca nu au fost primite contractele de catre cei din promotie. WSOF 4 va avea loc la Citizens Bank Arena din Ontario, California. Main card-ul se va difuza pe NBC Sports Network.

Dupa ce a concurat la categoria pana in ultimele 2 aparitii UFC, Griffin s-a intors la 70 de kg in Noiembrie, castigand la decizie confruntarea cu Efrain Escudero ce a avut loc in cadrul Resurrection Fighting Alliance 4. Griffin a castigat 7 din cee 9 lupte avute in cadrul Octogonului.

Fostul campion al turneului de la categoria mijlocie K-1 Hero, Cavalcante, nu a avut victorii “back-to-back” din 2007. “JZ” a castigat prin submisie in fata lui T.J.O`Brien in debutul promotiei din Noiembrie, inainte de infrangerea prin TKO primita din partea lui Justin Gaethje in WSOF 2 ce a avut loc in Martie.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA