Natiunea MMA

Tyrone Spong semneaza un contract cu World Series of Fighting, pentru debutul sau in MMA
17/09/2012

Tyrone Spong, unul dintre cei mai buni kickboxeri de categorie grea si semi-grea din lume, a semnat un contract cu nou venita promotie de MMA World Series of Fighting.

In acest contract sunt prevazute 3 lupte si debutul sau in prima gala pusa in scena de aceasta promotie, pe 3 noiembrie.

Spong se pregateste pentru trecerea la MMA de aproape doi ani, si s-a mutat in ultimul timp in Florida, unde se antreneaza cu Blackzilienii din Boca Raton, Florida unde ii are ca parteneri de pregatire pe Alistair Overeem sau Rashad Evans. Desi chiar el declarase, cu putin timp in urma, ca urmeaza sa semneze cu Titan FC, se pare ca acest lucru nu s-a materializat, si contractul a fost semnat in cele din urma cu o alta promotie.

Nascut in Surinam, el a crescut in Olanda, unde si-a si facut debutul profesionist in lumea kickboxului. Palmaresul sau este unul mai mult decat respectabil, 68-6-1, dintre care 42 knockouturi. In ultimele sale doua lupte, el l-a invins prin decizie pe Melvin Manhoef pe 28 ianuarie, si pe legendarul Peter Aerts prin KO in 30 iunie, in Belgia.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA