Natiunea MMA

Tyrone Spong semneaza cu GLORY Sport International si este inclus in Grand Prixul categoriei grele
23/08/2012

Specialistul in KO-uri, Tyrone Spong, unul dintre cei mai urmariti tineri sportivi (la cei doar 26 de ani ai sai) din kickboxul mondial a semnat un contract oficial cu noua forta din acest domeniu, GLORY Sports International. Conform unui comunicat de presa publicat de catre organizatia olandeza, Spong va lupta de mai multe ori in galele puse in scena de ei, iar intelegerea dintre cele doua parti este una exclusiva. Asta inseamna ca asteptatul debut al lui Tyrone in lumea MMA nu se va produce pentru cel putin inca doi ani.

Desi el nu a primit inca un advesar, in acelasi comunicat s-a specificat faptul ca Spong urmeaza sa isi faca debutul in GLORY Heavyweight Grand Prix, alaturi de alte nume grele din kickboxul mondial ca Peter Aerts, Remy Bonjasky, Semmy Schilt sau Jerome Le Banner.

"Cei mai buni luptatori din lume iau parte la aceasta liga, iar eu vreu sa dovedesc ca sunt cel mai bun. Am sa fiu regele ringului GLORY" a declarat Spong.

El are un palmares profesionist de 68-8-1, dintre care 42 de reusite sunt prind KO. In ultima sa lupta, el l-a facut Knock-out pe Peter Aerts, ducand astfel la patru seria de victorii consecutive.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA