Natiunea MMA

Tyrone Spong pierde titlul categorie 95kg a It's Showtime
05/01/2011

Promotia olandeza a dat publicitatii pe site-ul lor oficial, itsshowtime.nl un comunicat in care lumea artelor martiale este informata ca titlul categoriei -95kg este vacant.

Aflat pana acum in posesia lui Tyrone Spong, acest titlu a devenit vacant din doua motive, enumerate in comunicatul oficial:

1. Campionul en-titre trebuie sa isi apere titlul in cel mult un an de la cucerirea lui. Acest termen poate fi extins de It's Showtime cu inca un an. Cu toate astea, au trecut 2 ani de la ultima lupta a lui Spong la categoria respectiva. El urma sa isi apere titlul in mai 2010, in fata lui Melvin Manhoef, dar lupta a fost anulata din cauza unei accidentari a lui Tyrone.

2. Managementul lui Tyrone Spong a anuntat de asemenea ca el nu va mai urca in ring sub 95kg.

Este a doua oara in acest an cand olandezii decid sa ii retraga titlul unui luptator, si arata hotararea lor de a mentine un inalt nivel competitional in randul luptatorilor aflati sub contractu cu It's Showtime. Avem inca un motiv pentru care putem considera promotia olandeza ca un competitor serios pentru suprematie in lumea kickboxului profesionist,  in lumina problemelor cu care se confrunta fratele mai mare, K-1.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA