Natiunea MMA

Tyrone Spong isi face debutul profesionist in MMA pentru Titan FC in luna noimebrie
05/09/2012

Tyrone Spong a semnat recent un contract de exclusivitate cu GLORY, dar se pare ca aceasta se refera doar la ramura de kickbox a sporturilor de contact.

Spong a anuntat in cadrul emisiunii Inside MMA de aseara ca isi va face debutul in MMA pentru promotia Titan FC in luna noiembrie. El va concura la categoria care l-a consacrat, semi-grea, -93kg.

Spong locuieste si se pregateste de ceva timp in Florida, alaturi de Team Blackzilians. El isi continua antrenamentele de kickbox, dar face acum si pregatire specifica de MMA. Partenerii sai de antrenament sunt, printre altii, Alistair Overeem, Rashad Evans sau Cosmo Alexandre.

Debutul sau pentru organizatia de kickbox GLORY se va produce la GLORY Grand Slam, in Tokyo, Japonia in luna decembrie. Inca nu se stie daca el va aparea intr-un superfight, sau va face parte din turneul categoriei grele pus in scena de promotia olandeza.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA