Natiunea MMA

Tyrone Spong isi continua cariera atat in MMA cat si in kickboxing
05/08/2013Luptatorul de origine surinameza Tyrone Spong a declarat in cadrul conferintei de presa World Series of Fighting de saptamana trecuta ca isi va continua activitatea atat in kickboxing cat si in MMA.

Spong va avea a doua confruntare din MMA cand va intra din nou in cusca WSOF. Prima lupta a fost impotriva lui Travis Bartlett unde a invins printr-un KO in prima runda. DeAnda este un adversar mult mai experimentat, avand un record de 11-2.

“Ii multumesc lui Angel DeAnda pentru ca a fost de acord cu aceasta confruntare. Pare genul de om care poate sa ofere publicului ce are nevoie, si anume o lupta cu greutate. Cine ma cunoaste, stie ca prefer astfel de confruntari”, a declarat Spong.

In 22 Iunie acesta a infrant 3 oponenti intr-o seara, devenind astfel campionul GLORY al turneului de kickboxing al categoriei semigrele si cel mai bun kickboxer pe plan mondial la aceasta divizie de greutate. Mai are 6 saptamani sa se pregateasca pentru urmatoarea confruntare.

“Ma antrenez cu unii dintre cei mai buni luptatori MMA din lume. Sunt foarte multumit de ei. Sunt constient ca este o mare rasturnare de situatie, dar prin asta se poate observa ca sunt in foarte buna forma, si ca nu am nevoie de foarte multa pauza pentru refacere. Sunt pregatit, si vreau sa le ofer fanilor tot ce isi doresc. Probabil voi mai avea inca o confruntare pregatita. Nu sunt sigur. Cat timp totul merge bine, de ce sa ma opresc? Vom vedea cum vor decurge lucrurile.”

DeAnda e de parere ca “este cea mai mare lupta a carierei mele.” Confruntarea cea mai importanta a carierei sale pana la acest moment a fost cu veteranul UFC James Irvin, care l-a infrant in prima runda.

“Nu sunt sigur cum vor decurge lucrurile. Sunt gata pentru orice. M-am pregatit pentru asta timp de 5 ani, si sunt nerabdator sa infrunt un oponent de calibrul lui Spong”, a declarat acesta.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA