Natiunea MMA

Trei sportivi romani la gala Oktagon 2012 "Petrosyan vs Kyshenko"
23/02/2012

Trei luptători români se află pe fight-cardul galei OKTAGON 2012, programată pe 24 martie la Milano, unde meciul vedetă va fi duelul dintre Giorgio Petrosyan şi Artur Kyshenko.

Cristian Milea alias “The Fastest” se va bate cu bielorusul Yuri Bessmertny, castigatorul Fight Code Dragons Series 2012, cel care la începutul acestei luni l-a invins pe veteranul K-1 Gago Drago prin KO. Campion European la Profesionisti K-1 rules 72,3 KG World Kickboxing Federation în 2011, Milea, care este antrenat si manageriat de maestrul Florin Mina, are 52 de victorii în nu mai puţin de 59 de lupte, duelul de la Oktagon fiind considerat cel mai important din cariera sa.

Buzoianul Sorin “Black Scorpion” Radu, legitimat alaturi de Milea la Tai Shin Do Gym cel care are o singură înfrângere la profesionişti, se va bate pe reguli de muay-thai cu italianul Davide"Tono"Longoni, câştigător al Cupei Mondiale de Muay-Thai în 2009 şi al Cupei Mondial K-1 un an mai târziu.

Conform site-ului oktagon.it, Adi Petrişor Catană, cel de-al treilea sportiv roman care va urca in ring la Milano pe 24 martie, a reuşit şi el să obţină un loc pentru marea gală de după ce pe 6 februarie l-a depasit, în limitele categoriei 65 kilograme, pe Shan Cangelosi. La Milano, românul va da piept cu favoritul gazdelor Fabia Lacalamita, fost campion mondial WKN.

Într-un alt meci care se anunţă spectaculos, pe reguli de UFC, fratele lui Alistair Overeem, Valentijn, se va bate cu brazilianul Pedro Rizzo, in timp ce Main Eventul serii va fi mult asteptata confruntare dintre Giorgio Petrosyan, multiplul campion K-1 MAX si Artur Kyshenko, considerat de multa lume numarul 2 in lume la aceasta divizie de greutate.

LE URAM MULTA BAFTA LUPTATORILOR NOSTRI !

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA