Natiunea MMA

Trei lupte pentru titlu si Aoki vs Lepont pe fight-cardul galei ONE FC 6
16/08/2012

Inca inainte de a isi face debutul pentru promotia asiatica ONE FC, superstarul japonez Shinia Aoki are deja programata inca o lupta in galele acestora.

Aoki urmeaza sa il intalneasca pe grapplerul francez Arnaud Lepont intr-o confruntarea de la categoria usoara, in cadrul galei ONE FC 6 "Rise of the Kings". Oficialii promotiei au facut public acest lucru intr-o conferinta de presa de ieri.

In plus, primele trei lupte pentru titlul de campion din istoria ONE FC vor face parte si ele din acelasi fight-card, care urmeaza sa aiba loc pe 6 octombrie 2012 la Singapore Indoor Stadium.

"Am decis ca a venit momentul sa introducem trei titluri mondiale ONE FC" a decalarat presedintele organizatiei asiatice, Victor Cui. "Acest fight-card va fi unul epic, si fanii se pot astepta la lupte incredibile pe 6 octombrie."

Clasele exacte de greutate si cei care vor primi dreptul de a concura pentru centura de campion nu au fost inca stabiliti cu exactitate.

Aoki (30-6, 1NC) incearca sa revina dupa infrangerea suferita in fata lui Eddie Alvarez, prin TKO in prima runda din gala Bellator 66. Fostul campion al categoriei usoare a DREAM e programat sa lupte si in gala ONE FC 5 "Pride of a Nation" de la sfarsitul acestei luni, in fata unui adversar nenumit inca. 

Lepont (10-1) a primit dreptul de a lupta cu Aoki dupa ce l-a provocat pe campionul japonez la sfarsitul victoriei prin submisiei in runda a trei din fata lui Brain Choi la ONE FC 4. El are acum la activ o serie de sase victorii consecutive.

Fostul star al PRIDE, Melvin Manhoef, singaporezul Radeem Rahman si veteranul ONE FC Zorobabel Moreira urmeaza sa apara si ei pe fight-cardul galei cu numarul 6 din istoria promotiei asiatice.

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA