Natiunea MMA

Trei lupte au fost adaugate la fight-cardul galei UFC 158 "St Pierre vs Diaz"
07/01/2013

Cea mai mare promotie de arte martiale mixte din lume ia o mica vacanta in urmatoarele trei saptamani, cand nu are programat nici un eveniment. Dar cum la ei "vacanta" nu are aceeasi conotatie ca pe eternele si fascinantele noastre paliuri mioritice, asta nu inseamna ca nu se va mai auzi nimic de la echipa lui Dana White.

Chiar in acest weekend ei au anuntat oficial trei noi lupte pentru fight-cardul galei UFC 158 "St Pierre vs Diaz" din 16 martie.

Mijlocii Chris Camozzi si Nick Ringer se vor intalni pe tabelul preliminar al galei, la fel ca si Jordan Mein vs Dan Miller si Daron Cruickshank vs John Makdessi.

Bell Centre din Montreal, Canada va fi gazda evenimentului care va vea ca main event confruntarea dintre Campionul categoriei semi-mijlocii a UFC, Georges St Pierre si baiatul rau Nick Diaz.

In acest moment, fight-cardul serii de 16 martie arata astfel:

Daron Cruickshank vs. John Makdessi

Jordan Mein vs. Dan Miller

Patrick Cote vs. Bobby Voelker

Chris Camozzi vs. Nick Ring

Jake Ellenberger vs. Johny Hendricks

Carlos Condit vs. Rory MacDonald

Nick Diaz vs. Georges St-Pierre (UFC welterweight champion)
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA