Natiunea MMA

Trei lupte adaugate la Fight Cardul galei K-1 MAX Grand Prix
24/10/2010

Fraser Coffeen - www.headkicklegend.com

La o conferinta de presa desfasurata vineri, presedintele promotiei japoneze K-1, Tanigawa, a anuntat trei lupte care se adauga la Fight Cardul galei MAX Final din 8 noiembrie.

HINATA v. Andre Dida (Lupta de rezerva a Grand Prixului)
Yuya Yamamoto v. Seichi Ikemoto
Hiroya v. Yuta Kubo

Sunt bucuros sa il vad pe Hinata facandu-si revenirea in  K-1 cu ocazia asta. Programul oficial al K-1 l-a tinut din pacate departe anul acesta de Grand Prixul propriuzis, mai ales ca a avut parte de un sezon foarte bun, reusind victorii foarte importante in fata lui Yamamoto si mai ales Artur Kyshenko. Merita cu prisosinta un loc in finala MAX, iar aparitia lui intr-o lupta de rezerva ii da sansa sa ajunga in ring cu cei mai buni din lume.

Ma mira insa prezenta lui Andre Dida intr-o lupta de rezerva. Dida este un luptator care face show, si a avut cateva prestatii foarte bune in MMA, dar acestea au fost tocmai in 2007. De atunci si pana azi, el are un palmares de 0-3 in MMA si 1-2 in K-1. Nu a luptat rau impotriva lui Buakaw anul trecut, dar o prestatie buna dintr-o infrangere si cateva lupte castigate acum trei ani nu ar trebui sa il califice pentru o sansa de a lupta in piramida finala.

Prezenta lui Yamamoto nu e o surpriza pentru nimeni. Prezenta lui in FInal 4 anul trecut i-au crescut mult cota de piata. Anul trecut, lupte cu Yoshihiro Sato si Hinata au aratat ca aceasta cota a fost poate prea supraapreciata, dar pe de alta parte confruntari cu Gago Drago si Scott Shaffer au aratat ca impotriva adversarului potrivit, Yamamoto poate nu doar sa castige, dar poate sa o faca intr-o maniera de-a dreptul atragatoare. Ikemoto e un veteran al MMA-ului care isi face debutul in K-1. El a concurat in Pride BUshido, Shoot si DEEP, dar e probabil mai cunoscut pentru prezenta lui in DREAM, in Campionatul Categoriei Semi-Mijlocii din 2009, unde a trebuit sa se recunoasca invins de cel care in cele din urma a castigat acest campionat, Marius Zaromskis. E un luptator foarte activ, si sunt sigur ca ii va da destul de fruca lui Yamamoto.

Starul din Koshien, Campionatul K-1 dedicat adolescentilor, Hiroya, isi va face revenirea in ring dupa Dynamite!! 2009. In aceasta perioada el s-a dedicat terminarii liceului. Hiroya a fost crescut, in ultimii ani, de catre K-1 pentru a fi urmatorul super-star japonez. La doar 18 ani, cu un palmares foarte impresionant de 17-3, el a ajuns in acel punct al carierei unde trebuie sa inceapa sa lupte cu adversari pe masura talentului sau. Kubo va fi insa un test foarte greu pentru tanarul Hiroya, probabil cea mai mare provocare a carierei sale de pana acum. Kubo a reusit niste prestatii foarte bune in ultima vreme, ajungand pana in finala noii categorii de greutate, -63kg. E un luptator foarte tehnic, cu o mare abilitatea in a isi citi adversarul si a ii gasi punctele slabe.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA