Natiunea MMA

Trei Gracie, Eduard Folayang si Felipe Enomoto adaugati la fight-cardul galei ONE FC 5 din Filipine
30/07/2012

Trei membri ai celebrei familii Gracie vor concura in gala ONE FC 5 "Pride of a Nation" pe 31 august in Filipine.

Rolles Gracie (in poza de mai sus) il va intalni pe Tony Bonello la categoria semi-grea, Igor Gracie lupta cu Jung hwan Cha la semi-mijlocie, iar Gregor Gracie da piept cu Nicholas Mann la divizia mijlocie.

Superstarul filipinez Eduar Folayang lupta si el in aceeasi seara cu talentatul elvetian Felipe Enomoto. ONE FC 5 are loc la Smart Araneta Coliseum in Quezon City, Filipine, si ii va avea cap de afis pe fostii luptatori UFC Andrei Arlovski si Jens Pulver, alaturi de multiplul campion DREAM Bibiano Fernandes.

Rolles, 34 de ani, are trei victorii consecutive dupa infrangerea suferita in debutul sau pentru UFC in 2010, cu ultima reusita survenita in doar 78 de secunde in fata lui Bob Sapp la ONE FC 2 in luna februarie. Bonello nu a mai luptat de mai mult de doi ani, dupa ce a cucerit centura King of the Cage de la Mike Bourke in februarie 2010.

Igor, 32 de ani, are la activ si el o serie de patru victorii consecutive, ultima reusita in fata lui Manuelo Morals in doar 44 de secunde, prin submisie. Cha a pierdut ultima sa lupta, submisiei printr-un armbar reusita de Roan Carneiro la Road FC 7.

Invingator in patru din ultimele sale cinci aparitii in cusca, la 25 de ani, Gregor a fost invins in ultima sa aparitie de catre Adam Shahir Kayoom, la decizie. El venea dupa patru victorii consecutive. Mann are un palmares de 4-1, cu patru victorii consecutive reusite dupa infrangerea din debutul la profesionisti.

Actual campion al categoriei semi-mijlocii a URCC, Folayang avea sase victorii consecutive la activ cand a fost intrecut de catre Ole Laursen, prin decizie,intr-o gala din 31 martie. Ca un amanunt interesant, singura victorie in ultimele patru lupte ale adversarului sau din 31 august - Felipe Enomoto - a fost in fata aceluiasi Ole Laursen, prin rean-naked choke, la ONE FC 2 din 11 februarie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA