Natiunea MMA

Toti vor avea probleme cu mine
14/04/2017  Asa a declarat, pentru sherdog.com, “greul” Bellator MMA, Tyrell Fortune.
  Aflat abia in fata celui de-al treilea meci la profesionisti, americanul de 26 de ani se arata foarte increzator in fortele proprii cu toate ca oponentii sai sunt mult mai experimentati si mai titrati.
  Bellator nu are inca un campionat la categoria grea, insa managerul Scott Coker a promis ca anul acesta va organiza o astfel de intrecere. Printre cei care candideaza cu sanse reale la titlul suprem al promotorului californian se numara Fedor Emelianenko, Cheick Kongo, Bobby Lashley sau Matt Mitrione.
  Si novicele Fortune se gandeste la posibilitatea de a se bate pentru centura.
  “Normal ca mi-ar placea sa lupt pentru titlu. Oricarui adversar ii va fi greu cu mine. Mai ales celor obisnuiti cu solul”, a afirmat fostul numar 3 al categoriei sale de wrestling. Acesta si-a facut planul pentru anul in curs. “Bat tot si urc in fruntea ierarhiei. Dar voi face totul pas cu pas”, a precizat Tyrell.
  Urmatoarea intalnire a lui Fortune este programata pe 21 aprilie, in cadrul Bellator 178, cand il va infrunta pe debutantul Branko Busick. Gala de la Mohegan Sun Arena din Uncasville, Connecticut (Statele Unite ale Americii) are drept cap de afis duelul dintre Daniel Straus si Patricio Freire.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA