Natiunea MMA

Tot in cusca, dar dupa gratii
21/11/2017  Unul dintre luptatorii cu o ascensiune fulminanta in lumea artelor martiale mixte, Volkan Oezdemir a fost arestat sambata seara, in Fort Lauderdale (Florida, Statele Unite ale Americii), fiind acuzat de vatamare corporala. Detalii despre incidentul in care a fost implicat “No Time” nu au fost inca dezvaluite, dar se stie ca sportivul turco-elvetian este inchis la County Broward in asteptarea procesului. De vazut daca judecatorii vor decide sa-l elibereze conditionat in schimbul cautiunii de 10.000 de dolari.
  Marea problema pe plan sportiv a lui Volkan consta in foarte probabila  ratare a meciului din gala UFC 220 de la Boston, programata in 20 ianuarie 2018. Desi UFC nu a comentat oficial situatia lui Oezdemir, un reprezentant de-al sau a declarat pentru un site de specialitate ca promotorul american monitorizeaza atent acest incident, urmand sa se pronunte in cel mai scurt timp posibil.
  In varsta de 28 de ani, Volkan Oezdemir a debutat in UFC la inceputul acestui an. El a reusit sa se impuna, prin decizie la limita, in fata mult mai experimentatului Ovince Saint Preux in gala UFC Fight Night 104 de la Houston. Seria perfecta a continuat pentru semigreul de la Combat Club cu doua victorii prin KO la pumni foarte rapide (in doar 28, respectiv 42 de secunde) asupra unor adversari din Top 10 precum Misha Cirkunov si Jimi Manuwa. In prezent, Oezdemir are un palmares de 15 succese in circuitele profesioniste de MMA, suferind un singur esec (in fata lui Kelly Anundson la Bellator 105).

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA