Natiunea MMA

Top King World Series 2014 debuteaza pe 13 septembrie cu un fight-card plin de nume mari
23/07/2014Top King, unul dintre cei mai mari producatori de echipamente pentru arte martiale din lume, va pun e in scena incepand din acest an o serie de gale pe reguli de muay thai, unde sunt asteptate sa apara cateva dintre cele mai mari nume ale acestui sport de la nivel mondial.

Structura acestor evenimente va cuprinde in acest an doua turnee pentru luptatorii categoriei -70kg, ce se vor desfasura in doua gale distincte. Minsk, capitala Belarusului va fi prima gazda, pe 13 septembrie, iar capitala Frantei, Paris, va fi cea de-a doua pe 1 noiembrie. Finala cea mare va fi pusa in scena intr-o alta gala, undeva la inceputul lui 2015, intr-o locatie si la o data nefacuta publica inca.

Pentru a se ridica la nivelul blazonului pe care il au, cei de la Top King au aliniat la start o serie de luptatori de top ai diviziei -70kg, dintre care se evidentiaza desigur Buakaw Benhamek, Armen Petrosyan, Andrei Kulebin sau Warren Stevelmans.

In acest moment, structura Turneelor piramidale din cele doua gale este urmatoarea:

Minsk
Buakaw Banchamek
Victor Nagabe
Andrei Kulebin
Eisa Alamdar
Dima Konstantinov
Zhang de Zheng
Abdelsalam
Hayal

Paris
Crice Boussoukou
Enriko Kehl
Armen Petrosyan
Vladimir Konsky
Warren Stevelmans
Landon Simmon
Hicham
TBA

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA