Natiunea MMA

Tony Ferguson, cāștigătorul TUF 13, revenit la categoria ușoară, luptă cu Aaron Riley la UFC 135
29/06/2011

Tony Ferguson, care a cāștigat sezonului al 13-lea din reality show-ul  "The Ultimate Fighter" la īnceputul acestei luni, are deja programata viitoarea lui lupta.

Ferguson, care l-a īnvins pe Ramsey Nijem la Finala TUF 13 din Las Vegas, pe 4 iunie, cu un KO din prim runda, se va confrunta cu Aaron Riley īntr-un meci la categoria ușoară la UFC 135 pe 24 septembrie, īn Denver. UFC a anunțat programarea luptei pe rețeaua de socializare Twitter īn noaptea de luni.

Ferguson (11-2, 1-0 UFC), a cāștigat patru lupte consecutive, inclusiv victoria din debutul īn UFC, contra lui Nijem, care i-a adus si bonusul de 40.000 de dolari pentru "KO-ul serii", pe lāngă contractul garantat cu UFC. Aceasta lupta a fost la categoria Semi Mijlocie. Īmpotriva lui Riley (30-12-1, 3-4 UFC), Ferguson va reveni la Categoria Ușoară.

In sezonul 13 de la TUF, Ferguson a luptat pentru echipa antrenorului Brock Lesnar. Ferguson a avut trei victorii īn casa TUF pentru a ajunge īn finala, si toate au fost prin KO sau TKO. Aceste trei lupte nu sunt oficiale, dar dacă s-ar număra si ele, el are o serie de șapte victorii prin KO sau TKO. După ce show-ul s-a terminat de filmat, Ferguson  s-a dus la sala lui Lesnar, Death Clutch din Minnesota să se pregătească pentru lupta sa cu Nijem.

Riley nu a mai luptat de mai bine de un an, de la victoria prin decizie unanimă īn fata lui Joe Brammer la UFC 114 īn mai 2010. Riley, un nativ din Indiana, a fost de aşteptat să se īntoarcă la UFC 119 īn Indianapolis īn septembrie anul trecut, dar a renunțat la lupta sa cu Pat Audinwood din cauza unei accidentări. Cānd se īntoarce, īn septembrie, el va veni după o pauza de 16 luni.

UFC 135 va avea loc la Centrul Pepsi din Denver si este de așteptat să aibă cap de afiș lupta pentru titlu la categoria Semi Grea dintre Campionul Jon Jones, care īși apără pentru prima oara centura, si fostul campion Quinton "Rampage" Jackson. De asemenea, pe card va fi si lupta dintre Matt Hughes si Diego Sanchez.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA