Natiunea MMA

Tolea impotriva lui Mailat, cap de afis la Fight4Pride Deva
21/11/2016  Clubul Gladiators Gym Deva, in colaborare cu Pera Box, organizeaza in data de 4 decembrie 2016, la Sala Sporturilor din resedinta Hunedoarei, a III-a editie a Fight4Pride.
  Desfasurata sub genericul “Lupta in ring, nu pe strada”, sub supravegherea antrenorilor Claudiu Florescu si Ovidiu “Pera” Ioiescu, gala de kickbox si MMA de la Deva cuprinde 10 meciuri in care se vor infrunta sportivi cunoscuti de la mai multe cluburi din tara.
  Atractia serii o reprezinta partida dintre “colosii” Tolea Ciumac si mai tanarul Eugen Mailat.
  Arhicunoscut publicului din tara noastra, Anatoli “Tolea” Ciumac (44 de ani, 1,93 m, 130 kg) este un luptator din Republica Moldova, cu state vechi in competitiile de MMA. Adept al kickboxului si luptelor greco-romane, Tolea a castigat, sub culorile Romaniei, si trei medalii de aur la Europenele de kempo in stiluri diferite: grappling, ukado si full contact. Pe langa activitatea sportiva, Tolea s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin diversele filme si reclame in care a jucat.
  De partea cealalta, boxerul Eugen Mailat (26 de ani, 110 kg, originar din Blaj) nu este la prima competitie din Deva la care ia parte. Intr-una din galele precedente din cadrul Kombat Liga, Mailat s-a inclinat chiar in fata unuia dintre responsabilii evenimentului de acum, Ovidiu “Pera” Ioiescu.
  Pe langa spectacolul oferit in ring, organizatorii au si un alt scop, acela de a atrage tinerii spre sport, lucru dovedit si de sloganul sub care se desfasoara intrecerile.
  Fight4Pride Deva 2016 incepe duminica, 4 decembrie, la ora 18:30, si se va intinde pana in jurul orei 23.
  Biletul de intrare costa 25 de lei, putand fi achizitionate si tichete VIP la pretul de 50 de lei.

Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA