Natiunea MMA

Tolea Ciumac isi pastreaza titlul RXF
20/12/2016  Luptatorul de origine moldoveana l-a invins, dupa trei runde dificile, pe polonezul Michal Wlazlo in capul de afis al galei RXF 25 MMA All Stars 3, desfasurata aseara, la Ploiesti. Ciumac a reusit sa ramana campionul absolut la categoria grea in urma unui meci care l-a solicitat din plin.
  In schimb, Adrian Preda s-a accidentat si a pierdut centura RXF la categoria semigrea in fata britanicului Daniel Konecke.
  Tot in limitele acestei categorii, Cristian Mitrea a fost facut KO de englezul Luke Barnatt. Fost luptator in cadrul UFC, „Bigslow” l-a lovit puternic in plex pe Mitrea, obligand arbitrul sa puna capat meciului.
  Intr-una din cele mai asteptate confruntari ale galei de aseara, Sandu Lungu a avut nevoie de doar cateva secunde pentru a-l dobori pe adversarul sau, John Painter (Marea Britanie). Englezul a incercat sa lupte la sol cu “Muntele Bihorului”, care a profitat din plin de eroarea tactica a oponentului sau si s-a impus in disputa de la categoria grea.
  La categoria semimijlocie, Aurel “Mineru’” Pirtea l-a invins, printr-o ghilotina bine executata, pe maghiarul Gusvan Peter, in timp ce Andrei Vasinca s-a recunoscut invins in fata lui Matan Levi (Israel). Mai mult, lui Vasinca i s-a facut rau in cusca, ametind si chiar vomitand la un moment dat.
  Gala de la Ploiesti a cuprins si trei partide intre romani.
  Astfel, la categoria cocos, Ciprian Maris l-a pus la podea pe Florin Lupu, iar Laurentiu Calugaru a trecut, in trei runde echilibrate, de Adrian Grec in limitele categoriei usoara.
  In primul meci de pe cardul principal de lupta, la categoria grea, Marius Pislariu (Rei Fight Tirgu-Mures), aflat la debutul in RXF, a pierdut, prin KO, in fata lui Nicolae Negumereanu (Kudokai Sibiu).   
  Evenimentul de la Ploiesti a fost ultima gala RXF din acest an, dar promotorul Sebastian Vieru a declarat sambata, pentru www.natiuneaMMA.ro, ca anul viitor vor fi organizate showuri si mai spectaculoase, patru dintre ele in locatii noi, care vor fi anuntate ulterior.
  Brandul romanesc de echipamente de arte martiale ARMURA a fost partener al galei RXF 25 MMA All Stars 3.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA