Natiunea MMA

Tito Ortiz vs Rashad Evans, confirmata oficial pentru UFC 133 din 6 august
14/07/2011

Dupa ce Phil Davis a fost nevoit sa se retraga din Main Eventul galei UFC 133 impotriva lui Rashad Evans, au aparut o serie de speculatii legate de posibilitatea ca Lyoto Machida sa ii ia locul. Dana White a confirmat  chiar aseara, pe Twitter, ca atat Tito Ortiz cat si Machida au refuzat lupta.

Se pare ca in cele din urma Mr Ortiz a decis ca nu ar fi in cel mai bun interes al sau sa continue in acea directie, si a revenit asupra deciziei sale initiale. Tot White a fost cel care a oficializat aceasta stare de fapt, din nou pe contul sau de Twitter.

"Pregatiti-va pentru Rashad Evans vs Tito Ortiz!!! 6 august, LIVE pe pay-per-view la Wells Fargo Center!!!!!!!"

Siteul oficial al promotiei americane a reconfirmat intre timp aceasta stire.

"Stacheta tocmai s-a inaltat si mai sus pentru Main Eventul UFC 133, in care Rashad Evans - fost campion al categoriei semi-grele - va da piept acum cu un mai vechi rival al sau, Tito Ortiz, pe fight cardul galei din 6 august in Philadelphia."

Ortiz revine astfel in cusca la doar cinci saptamani dupa ce l-a invins printr-o sugrumare ghilotina pe Ryan Bader la UFC 132, reusind atunci prima sa victorie in cinci ani. Lupta din august va fi revansa confruntarii de la UFC 73 intre cei doi, care s-a incheiat atunci la egalitate.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA