Natiunea MMA

Tito Ortiz vrea sa se retraga pe 4 iulie, intr-o lupta cu Chuck Liddell sau Forrest Griffin
03/01/2012

Considerat o data marea vedeta a UFC si un foarte bun candidat pentru Hall of Fame, Tito Ortiz are acum un palmares dezamagitor de 1-5 in categoria semi-grea, dupa ce in prima parte a carierei a dominat destul de clar aceasta divizie de greutate.

Dupa ce a pierdut ultima sa lupta cu Antonio Rogerio Nogueira pe 10 decembrie prin TKO in chiar prima runda, multa lume a presupus ca fostul superstar a fost vazut ultima data in Octogon, si ca acea lupta a fost punctul final al unei cariere profesioniste care se intinde pe nu mai putin de 15 ani.

Cu toate astea, Ortiz a declarat intr-un interviu recent ca mai are inca o lupta ramasa, si ca nu l-ar deranja sa fie impotriva lui Forrest Griffin sau Chuck Liddell.

"Dupa lupta cu Noguiera, stiti ca am fost lovit la corp, dar nu am avut coaste rupte. Cred ca inima ma durea mai tare decat corpul meu, dar e una dintre chestiile care i se intampla unui luptator. Pe 4 iulie sper sa am ultima mea lupta profesionista. Asta e, a sosit timpul sa ii pun capat. Sper sa fie Forrest, sau stiti ca toata lumea vrea sa ma vada impotriva lui Chuck Liddell. Vom vedea ce imi pot oferi Lorenzo si Dana, si sa vedem ce vor sa faca. Am sa stau de vorba cu ei saptamana viitoare, si sper sa facem o lupta memorabila, ultima mea lupta."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA