Natiunea MMA

Tito Ortiz lupta cu Ryan Bader la UFC 132, pe 2 iulie in Las Vegas
22/03/2011

Dupa prima infrangere din cariera profesionista de MMA, Ryan Bader a primit sansa de a reveni la victorie.

Castigatorul "The Ultimate Fighter" e singurul lucrul care mai sta acum intre TIto Ortiz si concedierea sa de catre UFC.

UFC 123 urmeaza sa aiba loc pe 2 iulie la Mandalay Bay Events Center, in Las Vegas, iar lupta dintre cei doi, care se va desfasura in cadrul categoriei semi-grele, va aparea pe tabelul principal al galei.

Presedintele UFC, Dana White, a confirmat aceasta confruntare pentru ESPN.

Dupa infrangerea din fata proaspat incoronatului campion al categoriei semi-grele, Jon Jones, Bader a declarat in mod repetat ca Tito Ortiz e in capul listei cu posibili adversari pe care si doreste, in continuarea carierei sale profesioniste.

Ortiz dorea o a treia lupta cu Forrest Griffin, dupa cei ei au avut un schimb acid de replici prin intermediul retelei de socializare, Twitter. In intalnirile anterioare, de la UFC 59 si UFC 106, ei au avut fiecare cate o victorie. Dar chiar si aceasta lupta era doar o posibila inlocuire a confruntarii pe care Tito urma sa o dea cu Antonio Rogerio Nogueria in aceasta sambata, la UFC Fight Night 24, inainte de taietura urata pe care a suferito la antrenamente si care l-a fortat sa se retraga.

Dana White a afirmat public ca lupta din 26 martie urma sa fie ultima a lui Ortiz, dupa seria de infrangeri suferite in aproape cinci ani de zile. Ultima din aceasta serie a fost in fata lui Matt Hamill, in octombrie 2010 la UFC 121. Acum, o data cu aceasta schimbare, cariera lui Ortiz in UFC se extinde pana cel putin in 2 iulie, la lupta cu Bader.

"Ultima lupta a fost una pe care Tito trebuia sa o castige" a spus White pentru ESPN. "Tito a pierduto, dar a venit si s-a rugat de mine si de Lorenzo Fertitta sa ii mai dam o sansa. O sa vedem ce va fi."

Sursa - www.MMAjunkie.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA