Natiunea MMA

Tito Ortiz isi anunta lupta de retragere la UFC 148
20/03/2012

UFC 148 va fi o gala a trilogiilor.

Main Eventul ii va aduce fata in fata pe campionul categoriei cocos, Dominick Cruz, impotriva vechiului sau rival, Urijah Faber, dar fight-cardul serii va avea pe tabelul principal si ultima lupta a unei legende din Octogon.

Tito Ortiz a anuntat aseara, pe contul sau de Twitter, ca il va intalni pe Forrest Griffin la gala ce se va desfasura pe 7 iulie in Las Vegas.

"7 iulie, Vegas MGM UFC 148, o facem!" a scris el.

Fostul campion al semi-greilor a declarat, dupa infrangerea suferita in fata lui Antonio Rogerio Nogueira din decembrie 2011, ca va urca inca o data in cusca Octogonului, si ca lupta pe care si-o doreste este cea impotriva lui Forrest Griffin.

Cei doi s-au mai intalnit de doua ori, fiecare plecand acasa cu o victorie.

Si pentru Forrest, aceasta lupta va avea o importanta pivotala, pentru ca el vine dupa o infrangere in fata lui Mauricio Rua in august anul trecut, si va incerca sa isi salveze locul in UFC in fata vechiului sau rival.

Ei urmau sa lupte in luna mai, dar Ortiz a suferit o accidentare care a amanat confruntarea. Acum ei sunt programati sa lupte pe 7 iulie, iar Tito va incerca sa isi incheie cariera cu o ultima demonstratie a legendarului sau talent.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA