Natiunea MMA

Titanii ringului se dezlantuie in Giulesti
20/04/2017  Promotorul Marius Nita, presedintele Federatiei Romane de Savate, organizeaza duminica, 23 aprilie 2017, o noua gala de box francez, a unsprezecea din ultimii 5 ani. Cea din urma competitie de acest fel s-a desfasurat in noiembrie 2016, cu casa inchisa.
  Evenimentul de acum cuprinde noua meciuri de box profesionist, care se vor disputa pe durata a patru, respectiv șase reprize.
  Capul de afis il constituie confruntarea pentru centura categoriei -72 de kg intre pugilistii Robert “Frumuselul” Cristea si Adrian Alexandru, ambii neinvinsi in ultimele dispute.
  Printre cei care vor mai urca in ring se numara si “greul” Eugen "Inimă de leu" Stan, veteranul Ion Voica, fost adversar al lui Tony Gregory si Tomasz Adamek, Mustafa Bilghin, Nicu Mustata si Gabriel Cobzaru, medaliat cu bronz la Europenele de savate de anul trecut. De asemenea, intr-o partida de patru runde va putea fi vazut la lucru si Robert Gusti, una dintre sperantele boxului profesionist romanesc. La numai 21 de ani, Gusti se poate lauda cu un succes remarcabil,  invingandu-l la puncte, in vara anului trecut, pe Sorin "Pantera" Tănăsie.
  Un lucru inedit este debutul in boxul profesionist al hocheistului Alexandru Cristian “Balaurul” Munteanu, legitimat la Dunarea Galati.
  “Titanii ringului” va avea loc in Sala Rapid din Bucuresti, cu incepere de la ora 19. Biletele costa 30 de lei si pot fi procurate online, dar si in ziua evenimentului de la sala din Giulesti. Gala va fi difuzata inregistrat de TVR HD in data de 28 aprilie.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA