Natiunea MMA

Titanii Targovistei
19/04/2017  Unii dintre cei mai buni luptatori de kickboxing isi dau intalnire vineri, 28 aprilie 2017, la Targoviste, intr-o noua editie a “Confruntarii Titanilor”. La fel ca si in anii trecuti, sunt asteptati sportivi de la cele mai titrate cluburi de arte martiale din tara, precum si invitati arhicunoscuti in domeniu.
  Competitia de la Targoviste este organizata de clubul Respect Gym Gaesti, coordonat de Dan Mocanu, si se desfasoara sub sloganul “Lupta in ring, nu la scoala!”. Practic, este vorba de o initiativa locala de promovare a sportului de orice fel in detrimentul oricarei violente.
  Intrecerile vor avea loc la Sala Sporturilor din Targoviste, cu incepere de la ora 20.
  In total, vor fi 11 meciuri de kickboxing, care vor putea fi urmarite inclusiv la televizor, gala fiind preluata de postul tv Sport.ro. Cei care doresc sa asiste la fata locului la show-ul oferit de cei peste 20 de luptatori isi pot procura bilete la pretul de 20 de lei. Rezervarile pentru mese VIP se fac la numarul de telefon 0766-592.699.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA