Natiunea MMA

Tim Sylvia lupta cu Jerome Le Banner in gala DREAM din Ajunul Anului Nou
23/12/2011

Tim Sylvia va incepe anul 2012 in Tara Soarelui Rasare.

Dupa ce lupta sa cu Brett Rogers din cadrul traditionalei gale DREAM din Ajunul Anului Nou anulata din cauza problemelor cu obtinerea vizei pe care acesta din urma le-a avut, se pare ca Tim il va intalni acum pe superstarul kickboxului profesionist, Jerome Le Banner. Asta e vestea buna.

Vestea proasta (pentru uni dintre noi) este faptul ca aceasta confruntare, care ar fi putut fi inca o treapta in lunga liniei de lupte MMA vs kickbox, se va desfasura de fapt pe regului de....pro wrestling. Si va fi organizata de Inoki Genome Federation, una dintre promotiile acestui sport din Japonia.

Cei doi urmau sa se intalneasca intr-o lupta reala, inca de pe vremea de acum defunctei promotii Affliction Entertainment, dar in cele din urma confruntarea dintre ei nu s-a mai materializat.

Gala DREAM "Fight for Japan: Genki Desu Ka Omisoka 2011" va avea pe fight card semi-finalele si finalele turneului categoriei cocos, o lupta pentru titlul categoriei usoare intre campionul Shinya Aoki si Satoru Kitaoka, o lupta la categoria pana dintre campionul Hiroyuki Takaya si Takeshi Inoue, iar in Main Eventul serii, Fedor Emelianenko il va intalni pe Satoshi Ishii.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA