Natiunea MMA

Tim Boetsch urca rapid in topul UFC
21/03/2012

 

Dupa victoria surprinzatoare in fata lui Yushin Okami la UFC 144, se pare ca luptatorul poreclit "The Barbarian" a intrat in gratiile lui Dana White, presedintele UFC anuntand pe contul de Twitter ca Boetsch il va intalni pe Michael Bisping la UFC 148, intr-un meci interesant pentru clasamentul categoriei mijlocii. 

Dominat in primele doua reprize ale luptei cu Okami, Boetsch a tinut cont de sfatul oferit de Dana White luptatorilor aflati in asemenea situatii si a urmarit oprirea meciului inainte de decizie. Nemaiavand ce pierde, americanul a avut o evolutie impresionanta, reusind un TKO de senzatie ce i-a adus a treia victorie consecutiva de la scaderea la categoria mijlocie.

Imediat dupa meci americanul si-a exprimat dorinta de a primi un luptator din primii 10 valorici, Michael Bisping fiind cel vizat in special. Cererea lui s-a materializat, astfel ca cei doi vor fi in fata in iulie la gala cu numarul 148. De cealalta parte, Bisping a luptat ultima data in ianuarie la UFC on FOX 2, pierzand o decizie contestata in fata lui Chael Sonnen pentru titlul de principal pretendent la centura categoriei mijlocii. 

Pentru britanic o victorie il poate aduce fata in fata cu invingatorul Silva-Sonnen, in timp ce pentru Boetsch victoria va reprezenta inca un pas spre meciul pentru centura, tinand cont de ascensiunea sa rapida.

Alex Zaharia - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA