Natiunea MMA

Thiago Tavares - suspendat 9 luni pentru dopaj dupa UFC on FX 7
11/02/2013Oficialii UFC au anuntat saptamana trecuta ca Thiago Tavares, luptator la Categoria Usoara, a fost suspendat pentru 9 luni, dupa ce rezultatul testului antidopping efectuat pentru substanta interzisa Drostanolone a iesit pozitiv.

Fiind un steroid anabolic, Drostanolone, este folosit in scopuri medicale pentru a reduce nivelul colesterolului, si pentru a trata anumite forme de cancer. Mai este cunoscut ca si Drolban, si este comercializat sub numele de Masteron. Acest steroid este utilizat uneori pentru slabit si pentru antrenamente.

UFC FX7 a avut loc in data de 19 Ianuarie in Sao Paulo, Brazilia, unde Vitor Belfort l-a facut Knockout pe Michael Bisping, in evenimentul principal al serii. UFC FX7 a fost prima gala a organizatiei promovat sub supravegherea nou infiintatei Comisie Braziliana Atletica de MMA (CABMMA). Testarea anti-dopping a fost realizata de o agentie independenta angajata de UFC.

Desi zvonurile initiale au fost ca Belfort a fost cel care a picat testul antidopping de dupa meci, UFC a oprit propagarea zvonurilor, anuntand ca toti cei 22 de luptatori au fost testati in cadrul evenimentului, si doar Tavares a fost marcat. Cu toate acestea, e cunoscut faptul ca Belfort are acordul medicilor pentru terapia de inlocuire a testosteronului (TRT) in Nevada, dupa ce a fost diagnosticat cu hipogonadism.

Lui Tavares, in varsta de 28 de ani, nu i-au iesit niciodata rezultatele testelor anti-dopping pozitive. Acesta a suferit un knockout brutal din partea Khabib Nurmagomedov in cadrul UFC pe FX7, cazand in fata oponentului sau in 1:55. Tavares trebuie sa treaca de testul antidopping dupa incheierea suspendarii pentru a putea reveni in actiune.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA