Natiunea MMA

Thiago Silva si Phil Baroni se retrag din luptele pe care le aveau programate in UFC
28/07/2010

www.cagepotatoe.com

Vesti proaste pentru echipa Braziliei de la UFC 117: din cauza unei accidentari suferite la antrenament, Thiago Silva a fost fortat sa se retraga din lupta pe care o avea programata cu Tim Boetsch. Silva s-a mai accidentat in trecut la spate in pregatirea pentru UFC 108, unde urma sa lupte cu Rashad Evans. Dupa ce a pierdut acea lupta la decizie, Thiago a inceput un program agresiv de terapie fizica, dar se pare ca acest lucru nu l-a protejat de aceasta noua accidentare. Inca nu exista stire despre cand ar putea sa revina.

In locul sau, noul adversar al lui Boetsch, este nou venitul in UFC Todd "Bulldog" Brown, care a reusit un palmares de 11-1 il promotiile regionale. Boetsch revine in UFC dupa ce contractul sau initial a fost reziliat anul trecut in urma a trei infrangeri consecutive, reusind apoi trei victorii la rand in organizatii mai mici.

Phil Baroni este un alt luptator care nu va mai putea participa la UFC 118 pentru a il infrunta pe John Salter din cauza unei accidentari la clavicula. Aceasta infruntare urma sa fie prima pentru Phil de la revenirea la divizia mijlocie, in urma a doua incercari ratate la semi-mijlocie.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA