Natiunea MMA

Thiago Alves īl īntālnește pe nou venitul Papy Abedi la UFC 138 īn Anglia
21/07/2011

Un meci la categoria semi mijlocie īntre veteranul UFC Thiago Alves (18-8 MMA, 10-5 UFC) și debutantul īn promoție Abedi Papy (MMA 8-0, 0-0 UFC) a fost adăugat la UFC 138 din noiembrie.

Oficialii UFC au anunțat ca s-au stabilit acorduri verbale pentru lupta.

UFC 138 va avea loc pe 5 noiembrie la LG Arena la Centrul Național de Expoziție din Birmingham, Anglia.

Cardul principal va di difuzat pe Spike TV, deși nu este clar dacă Alves Vs. Abedi va face parte din partea televizata a galei.

Alves, un membru al echipei American Top Team, īncearcă sa īși revină dintr-un declin care a īnceput cu o īnfrāngere la UFC 100 īmpotriva campionului Georges St-Pierre. De atunci, el a mai suferit pierderi la decizie cu Jon Fitch si Ricky Story īn timp ce a reușit o singura victorie prin decizie asupra lui John Howard. Īnainte de declin, Alves avea o serie de sapte victorii in UFC, īmpotriva unor luptatori notabili precum Chris Lytle, Karo Parisyan, Matt Hughes sau Josh Koscheck.

Abedi, un luptator de 33 de ani născut īn Congo, a semnat un contract de patru lupte cu UFC, si intra īn organizație cu un palmares perfect de 8 victorii dintre care 7 sunt īnainte de limita. Victorii recente au fost īmpotriva lui Nathan Schouteren (16-12-2), Lungrik Bohumil (14-12) și Pontes Nelton (3-1), toate venind īn prima runda. Papy are centura neagra in Judo, este stabilit in Suedia si anterior a concurat la categoria mijlocie.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA