Natiunea MMA

The Ultimate Fighter anunta oficial seria Australia vs UK
11/05/2012

The Ultimate Fighter a anuntat oficial ca va filma o serie in Australia, in care echipe din tara gazda si Marea Britanie se vor duela pentru sansa de a semna un contract cu cea mai mare organizatie de MMA a lumii.

Toti sportivii din Australia si UK se pot inscrie acum pentru a participa la preselectii. Potentialii competitor pot intra pe www.au.ufc.com/TUFForm (Australia) sau www.uk.ufc.com/TUFForm (Marea Britanie) pentru a completa formularele specifice si pentru a afla regulile si criteriile de calificare. Probele de concurs, programate pe 12 iunie in Sydney si pe 15 iunie in Londra vor fi deschise luptatorilor cu greutati intre 61 si 77 kg. Participantii trebuie sa aiba intre 21 si 35 de ani, si sa aiba la activ minim trei lupte profesioniste verificabile, din care sa fi castigat doua.

Odata selectati, sportivii urmeaza sa locuiasca in The Ultimate Fighter House in Australia si sa concureze pentru un loc in UFC. E a doua oara in istoria de noua ani a acestui show cand echipele unui sezon reprezinta tarile din care sunt originari luptatorii, prima ocazie avand loc in 2009, in Sezonul 9, cand Team USA a luptat impotriva Team UK.

"Popularitatea MMA-ului a explodat in Australia si Marea Britanie, unde au aparut numeroase sali in care se preda acest sport. In salile acelea e un sportiv care nu a avut inca sansa de a arata lumii ce poate - The Ultimate Fighter ii da aceasta sansa. Vom descoperi un viitor star al UFC-ului, puteti sa pariati pe lucrul asta" a declarat Marshall Zelaznik, Directorul Afacerilor Internationale din organizatia americana.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA