Natiunea MMA

The Phenom, taiat de maceta lui Gastelum
13/03/2017  Kelvin Gastelum continua sa impresioneze in Octogon. Dupa ce, la intoarcerea la categoria mijlocie,  l-a invins, anul trecut, pe Tim Kennedy intr-o gala ce a avut loc in Canada, Gastelum a repurtat un nou succes de rasunet. O singura runda i-a fost suficienta lui Kelvin pentru a inmarmuri asistenta si a-l dobori la podea pe Vitor Belfort in capul de afis al galei UFC Fight Night 106 de la Fortaleza (Brazilia).
  Favoritul gazdelor a fost spulberat de o serie naucitoare de lovituri bine gandite de american. Mai intai, Gastelum a punctat printr-o combinatie stanga-dreapta cu care l-a dezechilibrat pe veteranul brazilian. Apoi, luptatorul de la Yuma s-a napustit pur si simplu asupra adversarului sau, obligandu-l pe arbitrul John Mc Carthy sa puna capat atat de asteptatei dispute de la categoria mijlocie.
  Gastelum (25 de ani) a ajuns astfel la cea de-a 14 victorie in cei 7 ani de cariera, in timp ce Belfort (39 de ani) a suferit a 14-a infrangere (a treia consecutiva) in cei 21 de ani de activitate.
  Evolutia lui Kevin Gastelum a fost considerata “Perfomanta noptii” si a fost rasplatita cu 50.000 de dolari. Cu acelasi bonus s-a ales si “usorul” Edson Barboza, care, dupa un genunchi din aer aplicat lui Beneil Dariush, a devenit candidat serios pentru “KO-ul anului”.   Tot cate 50.000 de dolari au intrat in posesia lui Michel Prazeres- submisie in prima repriza impotriva lui Josh Burkman, intr-un meci la categoria usoara de pe cardul preliminar, respectiv, a debutantului Paulo Henrique Costa “Borrachinha”, invingator prin KO la pumni in fata lui Garreth McLellan intr-o partida de la categoria mijlocie.
  Gala de la Fortaleza a fost urmarita de peste 14.000 de spectatori.
  Urmatorul eveniment al Ultimate Fighting Championship va avea loc sambata, 18 martie, la Londra: UFC Fight Night: Manuwa impotriva lui Anderson.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA