Natiunea MMA

Thai Fight Extreme pune in scena o gala importanta de Muay Thai pe 14 mai, in Franta
29/03/2011

Pe data de 14 mai, Thai Fight Extreme va pune in scena o gala profesionista de Muay Thai in Cannes, Franta. Nu au aparut inca multe detalii despre acest eveniment, dar este certa participarea a doua dintre cele mai mari nume din acest sport la nivel mondial, Buakaw Por Pramuk si Yodsaenklai Fairtex.

Nu este cert ca cei doi vor lupta unul impotriva celuilalt, dar clipul de promovare pare sa indice acest lucru. Oricat ar dorii fanii, si oricat de bine ar fi sa avem o astfel de confruntare, este destul de improbabil ca in cele din urma matchmakerii o vor organiza.

Alte nume mari a caror prezenta este vehiculata in gala din 14 mai sunt campionul de la Lumpinee Stadium, Saiyok Pumpanmuang, Sudsakorn Sor Klinmee, si campionul din 2010 al Thai Fight, Fabio Pinca. Toti acesti sportivi, in acceasi gala, ar aduce cel mai puternic eveniment de Muay Thai din Europa din ultimii ani.

In alte noutati din Thai Fight, turneul de calificare ce va determina participantii din partea Tailandei din acest an continua la Omnoi Stadium, in Bangkok. Lucrurile s-au tulburat putin in acea parte a lumii, dupa ce Sudsakorn, principalul favorit pentru castigarea acestui turneu, a fost exclus pentru acceptarea unei confruntari cu GIorgio Petrosyan in cadrul turneului european FightCode. Acum se pare ca Khem Sitsongpeenong, un alt luptator foarte cunoscut si valoros de muay thai, a redevenit favorit, chiar daca a fost invins de Sudsakorn in etapele de inceput ale turneului.

Khem urmeaza sa dea piept acum cu Prakaisaeng Sit O in semi-finalele din 16 aprilie. O victorie l-ar duce pana in finala, cel mai probabil impotriva lui Nopparat Kiatkumthorn, pe care l-a invins deja o data.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA