Natiunea MMA

Taxa de pay-per-view la lupta Mayweather vs Pacquiao va fi cea mai mare din istorie
02/04/2015Ziarul american The Wall Street Journal a publicat un articol incare se ia in discutie latura financiara a mult asteptatei lupte dintre Floyd Mayweather Jr si Manny Pacquiao. Taxa pe care orice american care va dori sa vada lupta in sistem pay-per-view este de 99$ in varianta HD si 89$ pentru SD. va fi de departe cea mai scumpa transmisie PPV din istoria acestui tip de televiziune.

Recordul anterior era detinut tot de o confruntare in care a aparut Mayweather, impotriva lui Canelo Alvarez. Cu acea ocazia s-au generat vanzari PPV de nu mai putin de 152.000.000 $, in conditiile in care pretul a fost de 74.94$ pentru transmisia High Definition.

HBO si Showtime sunt responsabile, in acest caz, de negocierile cu distribuitorii de PPV, si cum era de asteptat au incercat sa obtina conditii cat mai bune pentru Mayweather si Pacquiao. In mod normal, o impartire 50/50 intre cele doua parti, distribuitorii TV pe de o parte si sportivii plus reprezentatii lor pe de alta parte, este standardul in industrie. Cu ocazia celui mai asteptat meci al deceniului se incearca o impartire de 30/70 in favoarea protagonistilor principali, dar e greu de crezut ca iN Demand si Direct TV, care vor fi principalii responsabili cu vanzarea PPV-urilor vor fi de acord cu acest lucru.

Estimarile din piata se ridica la un nivel record de aproximativ 3.000.000 de achizitii ale PPV-urilor, ceea ce inseamna incasari totale de 300.000.000 $ pentru aceasta lupta, de departe cea mai profitabila din istorie.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA