Natiunea MMA

Tatsuya Kawajiri se pregateste alaturi de Yuya Yamamoto pentru lupta cu Melendez
10/03/2011

In luna aprilie, campionul categoriei usoara a Strikeforce, Gilbert Melendez, da piept cu super-starul japonez Tatsuya Kawajiri. Aceasta va fi o lupta foarte importanta atat pentru Kawajiri cat si pentru fanii de MMA din Japonia, dupa ce Gilbert Melendez l-a zdrobit pe Shinya Aoki anul trecut in Strikeforce.

Pentru Kawajiri, va fi lupta care il va aduce in ochii audientei americane, el venind dupa o victorie insemnata in fata fostului campion de la usoara in Strikeforce, Josh Thompson. El aduce insa in lupta un cu totul alt set de deprinderi decat Shinya Aoki, printre care tehnici foarte bune de judo si wrestling, si abilitatea de a duce un adversar la podea. Pe langa astea, el are si un stand-up foarte agresiv si puternic. Si daca Aoki a fost cu usurinta pus la podea si controlat de mainile lui Melendez, cu Kawajiri va fi cu totul alta lupta.

Se pare ca "The Crusher", cum mai este supranumit Tatsuya, incearca sa isi imbunatateasca si mai mult parte de lupta in picioare, el aducand in tabara sa, pentru antrenament, pe Yuya Yamamoto, competitot in K-1 MAX si Krush.

Sursa - www.liverkick.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA