Natiunea MMA

TapouT,Silver Star si Hitman Fight Gear au fost vandute unei companii din Toronto,Canada
07/09/2010

Anton Tabuena-www.bloodyelbow.comTrei dintre companiile de top producatoare de imbracaminte pentru MMA,(Tapout,Silver Star si Hitman Fight Gear)vor lucra de acum inainte sub acelasi acoperis dupa ce  au fost achizitionate de Jamie Salter,detinatorul Authentic Brands Group LLC din Toronto,Canada.

Salter, in varsta de 47 ani,a fost de acord sa achizitioneze cele trei branduri care se adreseaza fanilor UFC ,companie care atrage milioane de spectatori dispusi sa plateasca pentru a viziona meciurile care au loc intr-o cusca numita "Octogon".

Salter crede ca cele trei branduri vor avea parte de expansiune in viitor, deoarece artele martiale mixte devine tot mai populare.J.C.Penney Co.,Kohl's Corp. si Macy's Inc(lanturi de magazine internationale) vand deja produse apartinand celor trei branduri,iar noi detinatori au de gand sa promoveze aceste branduri atat acasa cat si la nivel international.

...Brandul TapouT,Hitman, se vinde deja in reteaua de magazine Sears Holdings Corp si K-mart.Salter prezice ca el va dubla incasarile in urmatorii doi ani.

Dan"Punkass" Cadwell spune ca au fost mai multe companii interesate de TapouT,care a incasat putin sub $200 milioane anul trecut,dar a ales compania lui Salter deoarece el si co-fondatorul TapouT,Tim "Skyscrape" Katz, vor fi in continuare implicati in brand-ul lor.

Luke Burrett,fondatorul Silver Star, spune ca faptul ca va lucra impreuna cu fostii rivali va fi un lucru bun:
"Am fost intr-o competitie acerba cu TapouT, acum ca vom lucra impreuna vom fi de neoprit"


magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA