Natiunea MMA

Tanquinho si misiunea de eliminare a echipei Atos
17/04/2011

Cand GRACIEMAG.com a anuntat prezenta lui August Tanquinho in cadrul categoriei -65 kg la cupa mondiala de la Abu Dhabi, comentariile au luat-o razna, in mare parte legat de misiunea luptatorului de a trece de armata de reprezentanti ai echipei Atos inscrisi in acea cateogrie: Eduardo Ramos, Ary Farias, Bruno Frazatto, dar si fratii Mendes, Rafael si Guilherme.

In prima zi dedicata concursului cu gi, Tanquinho a trebuit sa treaca de 3 dintre ei pentru a-si asigura un loc in finala. "Am fost foarte multumit de acea zi. Stiam ca am nimerit intr-o pereche foarte incomoda si ca va trebui sa trec de ei. Am tratat fiecare meci ca pe o finala, dand tot ce aveam mai bun in mine, si a meritat. In primul meci l-am intalnit pe Ryan Hall si am castigat cu 3-2, i-am depasit garda iar el m-a inversat. Imediat m-am luptat cu Ary Farias, luptatot ce venea dupa victoria de la Europene, si a fost un meci grozav. L-am dus jos, m-a inversat, dupa care am reusit sa fac acelasi lucru pentru a termina lupta cu scorul de 4-2. In sferturi am dat peste Guilherme Mendes, pe care l-am batut inainte la Nationale Braziliei. Scorul a fost 4-4 dar am invins datorita avantajelor. Semifinala a avut loc impotriva lui Ed Ramos, de asemenea de la Atos. A avut un singur meci pana in acel moment, dar am incercat sa nu ma gandesc la asta, am vrut doar sa intru si sa-mi vad de treaba. Dupa meci a fost chiar descalificat pentru injurii aduse arbitrului, dar timpul trecuse si deja castigasem cu 2-1 la avantaje."

Acum Tanquinho confirma un al patrulea meci impotriva celor de la Atos. Va intra in finala impotriva lui Rafael Mendes, unul din cele mai mari nume ale jiu-jitsului actual. "Il respect mult pe Rafael, dar am incredere ca voi reusi sa fac un meci bun si sa iau titlul. Sunt destui care stiu cat de greu este sa bati toata echipa Atos intr-o singura zi, dar am demonstrat ca, pe saltea, toti suntem egali. Rafa este un campion minunat, dar voi face tot ce-mi sta in putinta sa castig titlul. El nu are nevoie de introduceri, este un luptator foarte bun, mereu increzator in sine, mereu pe val, cu greu il poti suprinde facand greseli in orice meci de-al sau. Cred ca va fi o reprezentatie extraordinara pentru public."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA